top of page
Søk

Gleder meg til å lukte på hele deg. Et flørte tips fra meg til dere.

Oppdatert: 21. jul. 2023


Jeg har ved flere anledninger hatt klienter i samtale rommet som leiter etter lidenskapen og hverdags romantikken. Sammen bruker vi å drøfte mulighetene av hva man kan benytte seg av for å lykkes og jeg har ofte hørt utsagn som dagene dreier seg kun om praktiske gjøremål mål, hvem som skal hente, bringe, kjøpe med hva, når er du ferdig på jobb for dagen? osv.

Og man kjenner at de gode meldingene man kanskje en gang i tiden brukte å sende hverandre blir bare mer og mer skjelden og oftere gjømt mellom de hverdagslige meldingene.

Husker du den følelsen det ga deg å sitte å vente på at det skulle tikke inn meldinger som brukte å inneholde beskjeder eller formidling som eks: " I dag luktet du ekstra godt, gleder meg til å snuse på hele deg lenge. Eller huden din er så deilig å stryke på. Eller digger det vi gjorde i går, har et par bilder i hodet jeg liker ekstra godt.😉 Eller, Du er så vakker og jeg er så glad for deg i mitt liv ". Eller, gleder meg til å se deg inn i dine vakre øyne." Eller du er jo bare grise lekker.

Jeg anbefaler at det ordnes en egen kanal for deres gode, sexye og flørtende ord. Eksempelvis kan det lages egen kanal på WhatsApp eller Snapchat som kun er forbeholdt deres behov. Tilbakemelding fra klientene mine er at de har likt dette tipset ekstra godt og at det får det til å krible litt ekstra i kroppen i den hverdagen de står i.


26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page