top of page

Klarna betalingsløsning

Beate tilbyr Klarna betalingsløsning

I snitt er de klienter som kommer til meg i et forløp på 6 til 14 ganger eller flere.
Jeg vil derfor til by deg/dere mulighet til å kjøpe en pakke-forløp hos meg hvor du kan benytte Klarna som betalings løsning.  
Klarna tilbyr deg både muligheten til å utsette betalingen eller betale i avdrag over tid. Jeg og du/dere vil sammen sette opp timene i lag inn i kalender for hva som passer deg/dere av forløp.

Tjenester: About

Tjenester

Mine tilbud og tjenester som jeg tilbyr

Beate-01254.jpg

Den første samtalen

Den første samtalen har en varighet på opp til 30 min. Her kartlegger jeg om jeg er rett person for å jobbe med deg. 

Trykk på linken book og finn deg en passende gratis time tid.

Marital Therapy. Professional Psychologist Sitting Back To Camera During Appointment With

Samtaler med par

I samtlige seksuelle utfordringer kan det være en partner som det er aktuell og ønske inn i samtale rommet.  
Jeg sier ofte til mine klienter at om en person har utfordringer innen det seksuelle så har begge en utfordring i lag. 
I en hektisk hverdag der livet skjer kan det være viktig å som par og finne sin retningen sammen igjen. Når behov og mål er kartlagt vil vi sammen finne ut hvilken vei å gå som er best for dere. Jeg støtter meg på evident baserte redskaper og metoder, og vil sammen med dere guide dere slik at dere kan få kjenne på at kjærlighet og lyst vokse igjen.

Videosamtale med tegnspråk

Digitale møter

Jeg tilbyr samtaler via skype eller zoom.  

prep forside_edited_edited_edited_edited.jpg

PREP 

PREP for samlivet hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. På PREP er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon. 


Dokumentert virkning av PREP samlivskurs 

Siden PREP samlivskurs ble lansert i Norge har over 30.000 personer deltatt på kurs. Studier viser at par som har gått på PREP samlivskurs har opptil 50 prosent større sannsynlighet for å forbli i parforholdet og være tilfreds med det, enn par som ikke har fått denne kunnskapen og treningen. 


Forebyggende og problemløsende uavhengig av alder og livsfase 

Målet er at dere skal kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære grep som kan tas for å forebygge, forbedre kommunikasjonen og løse problemer.  Kurset passer for alle og vi anbefaler å delta før eventuelle utfordringer i forholdet skulle oppstå. Evalueringer viser at deltagerne er svært fornøyde med utbyttet av kurset uavhengig av alder og fase i forholdet. 


PREP-programmet består av 14 tematikker. Etter at jeg møter dere til førstegang samtale vil vi sammen sette sammen tematikker dere har behov for fra PREP som er aktuelt for den tematikken dere står sammen i. 

Tjenester: Services
bottom of page