top of page

Samarbeidspartnere

Jeg samarbeider med

mari bilde.jpg

Mari Grønlund Kviteberg

Mari er politisk og faglig engasjert og er regionsleder  i Norsk Kiropraktorforening. Mari jobber med pasienter i alle aldre, samt gravide og barn. Hun er medisinsk ansvarlig  og kursholder i Norges Bandyforbund, underviser for skadefri og har jobbet som landslagskiropraktor for U-19 kvinner og damelandslaget og medisinsk ansvarlig for volleyball landslaget. 
Mari er opptatt av å se hele mennesket, motorisk utvikling og bevegelse.

AtglPCBEMO0BYKg480x360.jfif

Tromsø kiropraktikk og Helse

Vi er en klinikk på Tomasjord med kort ventetid, kveldsåpent flere dager i uka og stor gratis parkering.


Hos oss vil du møte kiropraktor, fysioterapeut, sexologisk rådgiver, psykolog, rehabiliteringsterapeut, massasjeterapeut og personlig trener med faglig tyngde og lang erfaring.

urolog.webp

Eivind Bjerkaas

Det hender at jeg møter klienter som har behov for en utredning jeg ikke kan tilby og jeg samarbeider med Eivind som er overlege og spesialist i generell kirurgi og urologi ved Uronord

Samarbeidspartnere: Team

samarbeidspartnere

lill.png

Lill-Kristin Balstad

Noen ganger treffer jeg på klienter som det avdekkes at har behov for mer enn hva jeg kan tilby av kompetanse og da samarbeider jeg med Lill-Kristin. Hun fokuserer i sin praksis på behandling av lettere til moderate psykologiske tilstander. 

susann.jpg

Susann

Forevige et øyeblikk? Da er Susann den rette person for deg/dere. Klienter som har vært hos meg vil kunne få tilbud hos Susann til sterk reduserte priser.

Susann sier "Jeg vil nemlig bli kjent og fortelle historien deres med bilder. Er dere på jakt etter personlige bilder og en fotografi opplevelse som er tilpasset dere?" da anbefaler jeg Susann på det  varmeste. Les gjerne EN BOUDOIRFOTOGRAFERING FOR PAR KAN GI EN BOOST TIL FORHOLDET (wsr.no)

last ned (1).jfif

Quintet

Spesialister på hjelpemidler innen inkontinens, smertelindring og seksuell helse.
Jeg samarbeider med Quintet og har derfor tilgang på alle hjelpemidlene for seksuallivet i min klinikk og jeg kan hjelpe deg fylle ut søknad om behov.

Samarbeidspartnere: Team
bottom of page