top of page

Beate Warvik spesialist innen sexologisk rådgivning og samlivsrådgiver

Jeg brenner for hverdags sexologien og hvordan samlivet leves i en hverdag. jeg ønsker å forhindre skilsmisse eller være en hjelper til at et brudd kan oppleves som bra. Jeg hjelper i hverdags A4 utfordringene ved å se hva som skal til for at man får det bedre både på individ nivå og som par.

Min erfaring har jeg høstet fra å jobbe med mennesker hele mitt voksne liv i tillegg til flere aktuelle utdanninger. og fullførte nå i november 2023 en 3,5 år lang spesialisering til at jeg ble spesialist innen sexologisk rådgivning. og jeg påstartet sommeren 2023 en videreutdanning innen emosjonsfokusert par terapi. Gjennom årenes løp har jeg vært med på å få støtte mennesket gjennom livets ulike livs hendelser og livets ulike faser.   


Jeg har hjulpet over 100 personer!


Jeg sitter med over 20 års erfaring som rådgiver fra privat foretak, Stat og Kommune med å samtale med barn, ungdom, deres familie og nettverk i ulike livssituasjoner og ulike behov.  ​


Jeg har gjennom høsten 2023 jobbet som rådgiver ved Lærings og mestringssenteret ved UNN Tromsø. 

Jeg har tidligere jobbet som sexologisk rådgiver www.Quintet.no med ansvar for å gi fagopplæring innen hjelpemidler for seksuallivet for Nordland, Troms og Finnmark.   
Du kan bli bedre kjent med meg via min blogg.

Beate-edit.png
Om meg: About

Booking/priser & linker til min Kalender

Velkommen til meg. 

Jeg har ikke drifts hjemmel med refusjonsordning. De som kommer til meg må derfor betale full pris og ikke bare egenandel. Det er ikke nødvendig med henvisning fra lege.


Jeg har en digital kampanje pågående nå via fb, hvor du kan booke en gratis time for å sjekke ut om det er gjensidig kjemi og om du opplever at jeg er rette rådgiveren for deg. vi skal i denne tiden legge en plan sammen fremover ut i fra ditt behov. Det er kun disse timene som er gratis og om du skal ha en slik gratis time må du benytte link Calendly - Beate Warvik

Ønsker du å booke deg en digital time med meg benytt linken 

Calendly - Beate Warvik

​​

ønsker du å booke en time hos meg i klinikken min benytt linken 

Calendly - Beate Warvik

Pris for 60 minutter er 1600 kroner.​

Dobbelt time avtales direkte med meg 1 person eller flere (90 minutter) 2100,- kroner. inkl moms


FORLØPS-PAKKE.

Jeg anbefaler alle om å gå inn i et forløp med meg, dette vil gi rabatert pris og mye mer utbytte i det at du/dere forplikter dere til endring. Sammen setter vi opp ut i fra ditt/deres behov.

Avbestilling/endring må skje pr telefon, SMS eller epost senest 24 timer før oppsatt avtale. Timer/avtaler som ikke er avbestilt eller endret innen 24 timer før avtalt tid må betales i sin helhet.


Betaling skjer primært ved bruk av Zettle bank terminal, det blir tatt et 30 kr gebyr.

Ved betaling via VIPPS tilkommer det et gebyr på kr 30. VIPPS Bedrift nummer er: «Warvik sexologisk rådgiver» med nummer 764622.


Faktura er gebyrfritt.

Bedrifter og organisasjoner

Bedrifter og organisasjoner kan ta kontakt for avtale/pris for undervisningsoppdrag, veiledning eller konsultasjoner.

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om mine ulike tilbud. 

Timer hos meg kan bookes med å sende meg en mail med navn og nummer til Beate@tromsok.no eller ringe/sende tekstmelding til tlf 92035536

Jeg ringer deg opp og lager en avtale med deg.

Om meg: Tekst
bottom of page