top of page
Søk

Tverrfaglig presentasjon i Harstad

Oppdatert: 8. mar. 2023

I Harstad kan man trives. Jeg fikk flott hjelp av uroterapeut damene til å samle mange ulike faggrupper innen urologi, gastro, sexologi og gynekologi. Jeg er så heldige på disse reisene at ikke bare får jeg hjelpe de med hva jeg kan om hjelpemidler for seksuallivet, men jeg får tips, råd og god innsikt i deres hverdag med pasientene de møter og deres utfordringer. Vi utveksler utfordringer og mulige løsninger, og sammen blir vi alle litt faglig løftet i positiv retning.15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

תגובות


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page