top of page
Søk

EN BOUDOIRFOTOGRAFERING FOR PAR KAN GI EN BOOST TIL FORHOLDET

Et spennende samarbeid er i gang.

Jeg har fått den æren av å inngå et lite samarbeid med med Susann Om - Widje Photo din boudoirfotograf I Tromsø som betyr at klienter hos meg vil kunne få denne opplevelsen til redusert pris etter avtale med meg. Widje Photo Boudoirfotografering

Teksten under tilhører Susann

Husker du den første tida, da forelskelsen bruser, endorfinene løper løpsk og man bare ikke klarer å la være å ta på hverandre? Alt er nytt og spennende og en tenker at en aldri kommer til å lei! Er dere fremdeles der? En hyllest til dere! For mange par så dabber interessen av etter hvert som nærhet og intimitet byttes ut med diskusjoner om økonomi og om hvem som vaska gulvet sist. I denne artikkelen kan du lese mer om hvordan boudoir for par foregår og hvordan den kan blåse liv i forholdet igjen!

KAN PAR HA EN BOUDOIRFOTOGRAFERING?

Ja, så absolutt! Boudoir for par er en utrolig kjekk måte å blåse liv i forholdet på. Sexolog Beate Warvik anbefaler boudoir for par som en måte å forsterke intimiteten på. Det er viktig å finne en fotograf som er komfortabel med å gjøre en parfotografering og som er en seriøs aktør i bransjen. Velger dere hvem som helst med et kamera så risikerer dere å gjøre mer skade enn nytte. Bruk derfor tid på å lete etter en fotograf som blir rett for dere, som har gode intensjoner og har respekt for faget.

HVILKEN BETYDNING KAN BOUDOIR HA FOR FORHOLDET?

Fra et relasjonelt perspektiv kan parboudoirfotografering forbedre intimitet og forbindelsen mellom dere. Prosessen krever åpen kommunikasjon, tillit og gjensidig respekt. Dere må diskutere deres komfort nivåer, deres preferanser, deres bekymringer og forventninger. En åpen dialog kan forbedre kommunikasjonen dere i mellom, noe som fører til et sunnere og mer åpent forhold.


ET TRYGT ROM FOR Å UTTRYKKE DERES HENGIVENHET

Dessuten kan selve fotoseansen hjelpe dere å utforske og uttrykke intimitet. De intime omgivelsene i studioet, den nære fysiske nærheten og sårbarheten som kreves for en boudoir-fotoshoot kan fungere som katalysatorer for å utdype fysisk og følelsesmessig intimitet. Det gir et trygt rom for å uttrykke deres hengivenhet og å utforske forholdet deres på et dypere nivå. Opplevelsen kan bringe dere nærmere, forsterke båndet og gjenopplive lidenskapen deres.

FORSTERKER BÅNDET DERES

En av de viktigste virkningene av par-boudoirfotografering er hvordan det påvirker oppfatningen av forholdet. Bildene som ble produsert under fotograferingen fungerer som et håndfast bevis på deres kjærlighet, intimitet og delte sårbarhet. De fanger essensen av forholdet, og gjenspeiler dets unike dynamikk og dype følelsesmessige bånd. Disse bildene kan tjene som en kraftig påminnelse om forbindelsen dere deler, forsterke båndet deres og oppmuntre til en dypere forståelse av forholdet deres. En boudoirfotografering gir altså så utrolig mye mer enn bildene dere sitter igjen med i etterkant.

HVORDAN EN BOUDOIRFOTOGRAFERING FOR PAR FOREGÅR

BLI KJENT SAMTALE

Oppstartsprosessen er på mange måter lik som ved en boudoirfotografering for en person, men der det er to parter som skal tas hensyn til. Vi gjennomgår en samtale sammen for å bli kjent, der vi vil snakke om begges ønsker og behov under fotografering, hvilke hensyn som skal tas, om det er noen fetisjer dere vil skal komme frem i bildene. På den ene side kan dere gå for romantiske bilder som gjenspeiler nærheten mellom dere, men på den andre siden kan dere skape steamy bilder som er mer antydende.

UNDER FOTOGRAFERINGA

På fotograferings dagen vil dere bli tatt i mot og gjort klar for fotograferingen med stell av hår og make-up. Vi vil gå gjennom bekledning og vi samtaler om løst og fast. Under fotograferingen skal dere selvsagt være nærme hverandre, men det vil ikke være noen seksuell kontakt mellom dere. Dere vil bli veiledet gjennom ulike poseringer slik at bildene skal vise dere fra deres beste sider. Det vil være en løs og ledig stemning og dere vil gå ut av studioet etter en unik opplevelse sammen og glede dere til bildene er ferdige.

ETTER FOTOGRAFERINGEN

Når bildene er klare vil dere komme til studio eller vi tar en online visningstype der dere får velge ut deres favoritter. Vi ser på de ulike alternativene for produktene dere ønsker, og velger ut bildene til de. Deretter sendes bestillingen inn og dere kan glede dere til å få resultatet hjem til dere så dere kan beundre det sammen.

EN UNIK OPPLEVELSE SAMMEN

Denne opplevelsen skal være noe dere vil huske og se tilbake på som spennende og nærende for forholdet. Dere vil kunne ta frem bildene og se på hvor himla fine dere er sammen, beundre den unike kjemien, hengivenheten og stemningen dere i mellom. Hvem vet, kanskje dere kommer tilbake for en ny fotografering ved en annen anledning?


Er dere bekymret boudoirfotografering er noe for dere på grunn av alder eller utseende? Sjekk ut disse artiklene som beskriver hvorfor boudoirfotografering er for alle: Boudoir uansett alder og Boudoir for alle!

70 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page