top of page
Søk

Sexologen i Kirkenes.

Jeg er så heldig at jeg i Kirkenes har en god kollega som heter Hilde Kristiansen. Jeg og det fantastiske kvinnemennesket har samme visjon om at den seksuelle helsen i Finnmark skal bli bedre. Og via flere ulike samarbeid legger vi små bygge klosser for endringer og til våren blir det Finnmarks turne. 2 veis tabuet mellom helsepersonell og pasient blir utfordret og står i positiv endring. Menneskene som bor i Finnmark skal vite at deres seksuelle helse skal bli utfordret til det bedre

.


27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page