top of page
Søk

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif og Gabrielle hvor de har navngitt sangen Hellig. Og teksten traff meg mitt i mitt ❤️. Ikke bare for min egen del, men også for mine klienter. Jeg har ofte enten digitalt eller i sofakroken min par eller single som dagdrømmer om det å være "HELLIG" for noen andre. Og vi bruker sterke ord og uttrykk om lengsel, begjær, å bli sett ønske om å ha den spesielle rollen. Å bli like viktig for noen andre som man selv kan ønske å gi som rolle til noen andre. Ofte hender det at klienter kommer til meg i mangel på ord og det bobler inni seg etter å formidle, men at de ikke helt hvor de skal begynne

Da bruker eg å gi et tips om at det kan være fint å starte å dele en sang. En sang som har truffet på de noter av det du er bærer av. Så derfor tenkte eg at eg skal dele denne sangen som fikk meg til å kjenne etter i mine emosjoner i dag. Lag deg en fin dag.


49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page