top of page
Søk

Arendal og Kristiansand

Det var en gang ei kvinne som var relativ fersk innen for feltet, som fikk en spenstig invitasjon til å komme fra det kalde nord til det varme sørlandet for å delta på det årlige medlemsmøtet til PROFO. Denne jenten har aldri stått å holdt foredrag før og ikke så mye som å tatt leder ordet under alle de møtene man har hatt på jobben sin tidligere. Hm? tenkte jeg, denne muligheten kommer kun en gang. Og jeg takket ja, lite skulle jeg vite at dette var kun er en begynnelse. Siden koordinering er en styrke for meg. satte jeg i gang og ringte flittig rundt. Hver en plass jeg ringte og spurte om de ville ha besøk av meg med gjennomgang av alle hjelpemidlene for seksuallivet (med et lite sexologisk vinkel perspektiv) så fikk jeg ja. Resultatet ble 6 store møter i både Kristiansand og Arendal (takk for den leiebilen) hvor jeg møtte over 200 personer på 3 dager fordelt mellom ulike sykehus avdelinger, kommunale fysioterapeuter, PROFO lokallag, og mange enkelt personer som hev seg med inn på mine presentasjon. En stor Takk til Anita Paulsen som var med på å sette meg i kontakt og lose meg gjennom PROFO presentasjon.


9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page