top of page

TILBAKEMELDINGER

KLIENTER FORTELLER

Vi trengte profesjonell hjelp til å kommunisere bedre og løse konflikter. Å bestille time (pakkeforløp) hos Beate viste seg å være det beste valget vi noensinne har tatt. Beate er empatisk ,har veldig god faglig kompetanse og er ikke minst flink til å formidle det vi begge to prøvde å fortelle til hverandre . I tillegg til å være ekstremt dyktig, har hun også en fantastisk sans for humor som gjorde våre samtaler mer komfortable og til og med morsomme til tider. Vi følte oss virkelig sett og forstått, og vi lærte nyttige verktøy til å håndtere våre problemer. Takket være Beate, er forholdet vårt sterkere enn noen gang før, og vi er veldig takknemlige.

Maria & Christopher

Om noen par trenger hjelp til sex og/eller samliv og vil ha hjelp fra ei fantastisk flink dame som ser hvert menneske for sæ, hver par sammen og for sæ, som har forståelse og innsikt i helse, samliv og sykdom så vil æ anbefal å ta kontakt med denne flotte, flinke og snille dama. Hos Ho e ingenting tabu, ingenting e skummelt eller ekkelt. ho har god kontroll på kropp og sjel, har kontroll på korsn seksuelle hjelpemidla man har krav på få dekt om man har krav på det. ho er åpen, ærlig, vennlig og hjelpsom. Alle som har vært i forhold ei stund vet at  man kan ha godt av litt rådgivning enten i hverdagen eller andre dela av samlivet, ingen skal og søk hjel eller få tips og råd.

Aina Helen Vuolab-Olafsen

Hei Beate, Håpe du har det bra og at vinteren ikke e for kald i Tromsø! Æ ville bare sende sende en mail og oppdatere litt på livet. Æ vil først og fremst si at æ absolutt har merka at nåkka har begynt å løsne oppe i hodet etter de timan vi hadde i høst, og for det vil æ si tusen takk!! Æ satte et mål for mæ shøl at æ skulle ha sex i løpet av dette året og æ lovde også mæ shøl at æ skulle slutte å slut-shame mæ og at æ skulle begynne å la mæ føle og oppleve mer ut av seksualiteten min. Det føle æ at æ har gjort mer enn noensinne i livet mitt. Æ merke at det e mye mindre tanka i hodet - fortsatt noen der - men hele opplevelsen har vært helt annerledes enn tidligere. Kanskje de de jeg har hatt opplevelser med bare va en god match med mæ, men regardless føle æ mæ mye mer selvsikker. Æ merke også at det å tillate mæ å være mer seksuell også har åpna mæ mer til å la folk komme nærmere mæ emosjonelt sett. Æ har også kjøpt et nytt leketøy, som æ prøvde for første gang igår. Det va gøy. Prøvde også et leketøy sammen med en annen. Alt i alt e æ veldig fornøyd med fremgangen min og ka som har begynt å endre sæ i hodet. Neste steget e orgasmen, for den slit æ fortsatt veldig å nå når æ e sammen med andre. Æ satse på at hen som æ rote med vil kunne la mæ eksperimentere mer med ka æ vil og ka æ like! Takk skal du ha!

Anonym Mann

Tilbakemeldinger: Testimonials
bottom of page