top of page

kommunikasjonsverktøy

En  metode som jeg tilbyr

prep forside_edited_edited_edited_edited.jpg

PREP metoden

Kommuniser bedre med PREP.

PREP hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. med PREP er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon. 


Dokumentert virkning av PREP samlivs metode.

Siden PREP samlivskurs ble lansert i Norge har over 30.000 personer deltatt på kurs. Studier viser at par som har gått på PREP samlivskurs har opptil 50 prosent større sannsynlighet for å forbli i parforholdet og være tilfreds med det, enn par som ikke har fått denne kunnskapen og treningen. 


Forebyggende og problemløsende uavhengig av alder og livsfase 

Målet er at dere skal kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære grep som kan tas for å forebygge, forbedre kommunikasjonen og løse problemer.  Kurset passer for alle og vi anbefaler å delta før eventuelle utfordringer i forholdet skulle oppstå. Evalueringer viser at deltagerne er svært fornøyde med utbyttet av kurset uavhengig av alder og fase i forholdet. 


PREP-programmet består av 14 ulike tematikker. Etter at jeg møter dere til førstegang samtale vil vi sammen sette sammen temaer som kan oppleves som relevante for dere og som er aktuelt for den tematikken dere står sammen i. 

Kurs: Services
bottom of page