top of page
Søk

Vil du sjekke ut om det føles trygt for deg å dele? Jeg tilbyr en gratis samtale.

Å føle seg ensom i et forhold er som å vandre i en tett skog alene, selv om man er omringet av trær. Det er som om hjertet lengter etter en forbindelse som ikke synes å nå frem. Noen ganger kan den dypeste ensomheten oppstå nettopp når man sitter ved siden av noen.Det er de små øyeblikkene som savnes mest - et blikk som sier mer enn tusen ord, en berøring som varmer sjelen, eller en samtale som føles som en dans. Men når disse elementene forsvinner, forvandles den delte tilværelsen til et stille rom fylt med uuttalte lengsler 💝Men du er ikke alene i å føle deg slik. Mange par står overfor denne tause, men likevel intense følelsen av separasjon midt i fellesskapet.Husk at temaer rundt lyst og intimitet kan være vanskelig å ta opp, selv mellom partnere med åpne og tolerante holdninger.Som kommunikasjonsterapeut i PREP-programmet og spesialist innen sexologisk rådgivning, har jeg viet mitt voksne liv til å støtte mennesker i forhold hvor følelsene trenger å styrkes, krydres og få mer lekenhet.Akkurat nå har jeg åpnet kalenderen min for gratis samtaler. Jeg ser frem til å hjelpe deg, enten du har en partner eller ikke.Bestill en kostnadsfri samtale nå.
78 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

2 Comments


elkk
Jan 08

Kjære Beate...heier på deg. Du har virkelig åpnet en god del uåpnete dør hos meg når du var på besøk på arbeidsplassen...både privat og faglig sett. Tusen takk. Hilsen fysioterapeut 😉

Like
Beate Karine Warvik
Beate Karine Warvik
Jan 09
Replying to

Wow så fint sagt av deg. 🧡Tusen takk for den fine tilbakemeldingen fra deg. Og med at eg eg vet hvem du er så tenker eg at eg er utrulig glad for at det var hos akkurat deg disse dørene er blitt åpnet hos. For du er faglig sterk og et fantastisk medmenneske. Stå på, du gjør en forskjell for mange.

Like
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page