top of page
Søk

Tusen takk for min tid her på Lærings og mestringssenteret

Siden 1 september 2023 har jeg fått vært gjesteartist her på lærings og mestringssentere og for ei flott tid det har vært. Jeg ble tatt i mot med åpne armer av Marianne, Ann-Jorid, Anne og Jorunn. En nydelig gjeng som jeg har har hatt mange flotte stunder sammen med. Jeg fikk muligheten til om jeg ønsket å være lengre her på LMS, men kjente at nå er tiden inne for å satse på egen bedrift uansett hvor skummelt det er. Eg tror eg vil mestre det.Jeg anser meg som heldig som fikk være med på å lære mer om brukerene av lærings og mestringssenteret og alle de fine kursholderene til over 40 kurs de har her ved LMS.

Min rolle som helsepedagog og rådgiver i min tid her på LMS var å holde Mestringsforedrag og dette gjorde jeg for pasienter og pårørende med flere ulike diagnoser som parkinson, cancer tyr, prostata, stråling bryst, MS og mange mange flere.

Min vinkling i min tid her og i den tiden vi lever i var fokuset mitt følelser og viktigheten av å ha sin egen gjeng på sin heiabenk i det at man skal gå ei mestringstrapp i det livet man har.Mange har rørt meg med deres historier om medgang og motgang i veien mot mestring, og tilbakemeldingene har vært at jeg gjorde et inntrykk med min direktehet og åpenhet. Noe jeg tar med meg og vil fortsette å være nå når jeg satser helt og fullt på min egen bedrift med min heia gjeng på min benk.

Takk for meg LMS, vi satser på å samarbeide videre ved ulike annledninger.

Jeg vil savner dere.


195 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page