top of page
Søk

Kjære nettverk og bekjente, en stor takk til dere.

Tusen hjertelig takk til alle dere som heier og støtter på meg. Jeg sett enorm pris på dere som deler og sprer ordet om at jeg og mitt fagfelt finnes. I et samfunn hvor psykisk helse ofte viser seg som en utfordring hvor flere og flere lever med i ensomhet, står i et køsystem hvor utfordringer vokser mens man venter på den hjelpen man ønsker og fortjener. vi som samfunn vet at psykisk uhelse og andre helseutfordringer kan utfordre seksualiteten og samlivet og forhindre deg i å leve slik du ønsker å leve.

Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg lå inn under en Helfo avtale som da hadde gjort det slik at mine tjenester ble dekket på frikort eller det offentlig. Desverre er det ikke slik og eg gir meg ikke og derfor er eg min egen arbeidsgiver. Jeg har derimot fått kjenne på at jeg i økende grad blir anerkjent at behovet for mine tjenester er økende og at jeg blir tatt seriøst.

Jeg er heldig at ulike institusjoner henviser klienter/pasienter fra de til meg. dette er alt fra fastleger, psykologer, gynekologer, leger under ulike stillinger ved sykehus og ulike helseforetak, sykepleiere , kiropraktorer, ergoterapeuter og fysioterapeuter som i økende grad ser at sine pasienter ofte har en grunn til at de har de kroppslige plager og utfordringer som går på tvers av ulike fagfelt. Vi trenger at vi ser helhetlig på våre klienter, pasienter og venner.

Her kommer min oppfordring til mine venner, mitt nettverk og mine bekjente. Jeg ønsker at dere ser dere litt rundt på de dere har rundt dere. Om du har en venn som eks har vært gjennom et sykdomforløp som kan ha påvirket samlivet eller seksualiteten? Har du noen venner som vurdere samlivsbrudd? Har du venner som aldri kjenner seg gode nok? Har du venner som sliter med temaer som kan havne inn under seksualitet og samliv, eller at kanskje du kjenner deg truffet. VIT at du og dine venner er velkommen til meg. Jeg har taushetsplikt og journal plikt. Og er du usikker kan man alltids booke seg den inntil 30 min gratis samtalen for å sjekke ut om gjensidig kjemi.

Del gjerne mitt innlegg, spre at jeg finnes.137 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page