top of page
Søk

Hvordan min reise hverdag kan være.

Siste uke før påskeuken.

Denne uken har vært skikkelig hektisk. Og det startet med at jeg reiste på mandag med fly til Mo i Rana, hvor eg kjørte med leiebil til Mosjøen hvor jeg hadde avtalt besøk med kreft poliklinikken. Før turen gikk videre til Sandnessjøen rehabilitering og fysikalsk medisin. Før eg tok turen videre til avdelingen for Gynekologi og føden.

Etter dette kjører eg tirsdagen til Mo i Rana hvor det er møte på onsdagen ved kreftpoliklinikken.

På torsdag reiser eg fra Mo i Rana og videre til Kirkenes hvor jeg møter de i kommunen som jobber innen kreftomsorg. 5 møter fra mandag til torsdag.

Jeg blir ofte møtt med påstanden det må være deilig å få reise slik du gjør. Jo til en viss grad, men og det er et stort, MEN!

Det jeg setter pris på er alle de ulike faggruppene som både kommer med kompetanse og som samtidig oppdager at de alle har en viktig rolle i møte med sine pasienter og klienter når det kommer til tematikken seksuell helse. De er de som står i førstelinje med de som opplever sorg, livsutfordringer og endringer i livet de i utgangspunktet kanskje skulle ønske aldri var til stede. At de blir løftet frem og lytte til av akkurat disse fagpersonene jeg er å møter. Det er denne drivkraften som gjør at jeg pakker kofferten og drar på tur. Viten om at jeg er med på en liten endring for mange fler.

Og da skal eg love deg det er ekstra godt å komme hjem til min familie som jeg savner veldig høyt mens jeg gjør det eg gjør.

På bildet er en en flott bukett med fagpersoner som jobber ved kreft poliklinikken i Mo i Rana.


11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page