top of page
Søk

Har du hørt om PMDD?

Flere klienter av meg kommer fra en annen fag innsats hvor de ikke har blitt tatt på alvor eller fått tilstrekkelig hjelp, de har hatt behov for å bli tatt på alvor at det de opplever ikke kun blir bagatellisert som lettere pms plager, stress eller periodisk nedstemthet, for noen klienter hos meg har det visst seg at de har hatt retten til å få informasjon om en alvorligere grad av pms som har navnet PMDD.


Jeg vil annbefale alle om at har du symptomer eller opplevelser at noe i ditt liv er så forstyrrende at du ikke får leve det livet du ønsker deg at du fortsetter og kreve den hjelpen du har behov for. Track din syklus og skriv dagbok og ta den med til din fagperson. Fagpersoner som eks sexolog, fastlege, gynekologer


35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page