top of page
Søk

Fagdager på Gol

Oppdatert: 8. mar. 2023
For en flott perle av et sted Gol er og for en flott gjeng jeg var heldig å treffe på. Jeg var så heldig at jeg fikk reise i regi Quintet å besøke MSO (Medisinernes seksualopplysning, Oslo (mso.oslo.no) ) til å delta under deres fagdager i oktober 2022. Jeg hold en presentasjon av hjelpemidler for seksuallivet og flere benyttet muligheten med jeg var der til å drøfte seksualitetens store spørsmål.

de hadde et stødig og spennende program.


21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Commentaires


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page