top of page
Søk

En tilbakemelding fra en verdifull klient, varmer mitt hjerte å få være deres hjelpere!

Som sexologisk rådgiver treffer jeg mange flott klienter og dere er gull vær og en av dere. Og jeg ønsker å dele med dere en tilbakemelding jeg har fått lov å publisere som jeg nylig mottok.

"Du er virkelig god å prate med! - God til å lytte aktivt, god til å få meg til å prate og reflektere, god til å stille passelig utfordrende spørsmål, og god til å lage et så trygt rom. Du hjalp meg 5 hakk videre i dag. Tankene ble litt mer sortert, og følelsene litt mer under kontroll. Sender meldingen bare fordi jeg syns du fortjener å vite at du utgjør en forskjell". God uke videre! Alias "jovial36"


74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page