top of page
Søk

Da jeg landa drømme jobben.

1 desember 2021 var jeg er så heldig at jeg ble ansatt hos Quintet. Jeg så heldig at jeg vær eneste dag for lov til å jobbe som Sexologisk rådgiver. Jeg er omringet av fag dyktige kollegaer med masse humor og de fleste er like skravlete som meg. Jeg tilhører en faggruppe bestående av meg som sexologisk rådgiver, vår Lege Aron og våre to fysioterapeuter Iveta og Isabelle, og mange mange flere som man ikke klarer seg uten. Og jeg har en sjef som heter Hanna som støtter meg og heier på meg. Vær dag får jeg lov til å gjøre det jeg trives best med innen arbeids verden og det er å gjøre en forskjell for noen. Mitt ansvar er å ha fagopplæring innen hjelpemidler for seksuallivet Nord Norge fra Nordland til hele Trom og Finnmark. Ønsker du mer informasjon om dette feltet kan du skrive meg en mail på Bw@Quintet.no8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page