top of page
Søk

Tilbakemelding fra en verdifull klient som har vært bærer av skam hele sitt seksuelle liv.

Først vil jeg si jeg har etter loven taushetsplikt. Det å få være bærer av andre sine hemmeligheter, utfordringer og sårbarheter er noe jeg tar på høyeste alvor og med ydmykhet. Og sammen med mine klienter har vi hatt flere små og store seiere som vi noen gang faktisk har tatt oss tid til å feire. Jeg har spurt om tillatelse til å dele en tilbakemelding, anonymisert for å ikke gjenkjenne person.


Hei Beate,

Håpe du har det bra og at vinteren ikke e for kald i Tromsø!

Æ ville bare sende sende en mail og oppdatere litt på livet. Æ vil først og fremst si at æ absolutt har merka at nåkka har begynt å løsne oppe i hodet etter de timan vi hadde i høst, og for det vil æ si tusen takk!!

Æ satte et mål for mæ shøl at æ skulle ha sex i løpet av dette året og æ lovde også  mæ shøl at æ skulle slutte å slut-shame mæ og at æ skulle begynne å la mæ føle og oppleve mer ut av seksualiteten min.

Det føle æ at æ har gjort mer enn noensinne i livet mitt. 

Æ merke at det e mye mindre tanka i hodet - fortsatt noen der - men hele opplevelsen har vært helt annerledes enn tidligere. Kanskje de de jeg har hatt opplevelser med

bare va en god match med mæ, men regardless føle æ mæ mye mer selvsikker. Æ merke også at det å tillate mæ å være mer seksuell også har åpna mæ mer til å la folk komme nærmere mæ emosjonelt sett. 

Æ har også kjøpt et nytt leketøy, som æ prøvde for første gang igår. Det va gøy. Prøvde også et leketøy sammen med en annen.

Alt i alt e æ veldig fornøyd med fremgangen min og ka som har begynt å endre sæ i hodet. Neste steget e orgasmen, for den slit æ fortsatt veldig å nå når æ e sammen med andre. Æ satse på at hen som æ rote med vil kunne la mæ eksperimentere mer med ka æ vil og ka æ like!

Takk skal du ha! 62 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page