top of page
Søk

Rådgiver stilling på UNN.

Ja det utvikler seg raskt i min verden, jeg fikk en plutselig mulighet til å inngå et engasjement hos Lærings og mestringssenteret ved UNN Tromsø.

Her skal jeg få være ut desember 2023 i min 50% stilling. her er jeg så heldige at jeg både har fått blitt kjent med utrulig flotte og inkluderende kollegaer, pluss masse pasienter og pårørende som nå i tiden fremover skal få høre på mestrings foredrag av meg.

jeg har fått låne meg et hjørnekontor.

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

留言


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page