top of page
Søk

Ohnut – for deg som opplever støtsmerter under samleie


Jeg kan hjelpe deg å søke dispensasjon om det skulle vise seg at du har et behov for en støtpute.


Ohnut støtpute eller buffer er et multifunksjonelt produkt som både kan brukes i forbindelse med smerter under samleie for henne og som stimuli for ham. Ohnut gir deg muligheten til å justere nøyaktig hvor dyp penetrasjonen skal være. Ohnut kan brukes både på penis og på en vaginal vibrator, dvs. dere kan bruke den sammen under samleie, eller du kan bruke den alene med en vibrator – du unngår dype støtsmerter.

Med Ohnut får du en supermyk «stoppekloss» som hindrer den dype penetreringen som mange kvinner forbinder med smerter. Den hindrer også frykten for smerter, som er vel så viktig for mange. Du kan velge mellom tre varianter: Klassisk aloe, klassisk jade og en XL -størrelse i aloe (XL for ekstra stor penis).

Om Ohnut:

Ohnut er laget av en medisinsk silikon som gjør den myk, behagelig og fleksibel. Den er laget av en FDA-godkjent kropps- og hudsikker polymerblanding. Materialet er BPA-, ftalat- og latexfritt. Med et revolusjonerende design og fleksibelt materiale, er det mange alternativer for bruk. Prøv det og finn den mest nyttige funksjonen for deg! Produktet er vanntett, så du kan bruke det i badekaret og dusjen.

Hvilke kvinner kan Ohnut anbefales for:

Mange kvinner ​​opplever smerter forbundet med samleie og penetrasjon. Ohnut hjelper mot de dype støtsmertene som kan oppleves ved f.eks.:

Dysparuni (smerter under samleie)

Vaginisme

Lichen Sclerosus

Vulvodyni

Mageskader etter fødsel eller operasjon

Forkortet kjede

Sykdommer i slimhinne

Blæresykdommer

Slik fungerer Ohnut:

Du kan velge å bruke èn ring, to ringer, tre ringer eller alle fire ringene. Mange anbefaler at du starter med å sette sammen tre ringer. Du kan alltid sette på en til eller ta en av – til du finner den perfekte størrelsen for deg,

Påfør en god mengde gel inne i ringen(e). Gel’en får det til å føles behagelig, og så glir den lettere på enten penis eller på vibratoren din, avhengig av hva du bruker den med. I tillegg kan gel i seg selv fungere godt mot ubehag.

Du finner vårt utvalg av gel her.

Før enten penis eller vibrator inn i åpningen på Ohnut og skyv den gjennom til roten av penis/enden av vibratoren. Ohnut vil da fungere som en myk «stoppekloss» slik at du ikke får en dypere penetrasjon enn du ønsker. Du kan også bruke OhNut med et kondom, som holdes på plass under ringen(e).

Under samleie vil produktet stimulere roten til penis, som ikke kommer inn i skjeden, og du går derfor ikke på kompromiss med hverken nytelse eller stimulering. Verken for ham eller for henne.

Mer om produktet:

Den multifunksjonelle Ohnut har ingen mekaniske deler og er derfor 100% vanntett. Det gjør den også svært enkel å rengjøre. Det er alltid viktig at du har god hygiene. Rengjør den både før og etter bruk hver gang og oppbevar den på et tørt sted.

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comentarios


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page