top of page
Søk

Frida sin relasjon er blitt sterkere og går en lyst lekende seksuell fremtid i møte

Fikk en tilbakemelding fra en klient i går som nylig har fullført sitt forløp hos meg. 
Beate har vært en god hjelp til mine problemer. Hun stiller de rette spørsmålene og gir relevant rådgivning og tips som har fungerte effektivt. Jeg syntes ikke at hun at hun går grøten eller pynter på ting, men er direkte og nøye, noe som gjør timene og tiden i mellom svært effektiv. Med hennes hjelp har vi funnet poenget fort og jobbet konsekvent med det! Hilsen Frida

59 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page