top of page
Søk

Års konferansen til NFSS

NFSS er et landsdekkende nettverk for fagpersoner som arbeider med seksualitet og funksjonsnedsettelse. Nettverket er en viktig ressurs i kunnskapsformidling og utvikling av tilrettelagt informasjons- og undervisningsmateriell. Habiliteringstjenestene arbeider i hovedsak med barn, unge og voksne med medfødt eller tidlig ervervet funksjonshemming/utviklingshemming


Jeg fikk hatt et 45 minutters innlegg om hjelpemidler for seksuallivet opp mot habilitering, hvor 115 personer møtte opp. Det ble tilrettelagt for hvordan man kan tenke rundt hjelpemidler og seksualitet både som behandler/fagpersonell rundt personer med funksjonsvariasjoner. Stor interesse og jeg ble tatt veldig godt imot. Tusen takk for den fine koppen jeg fikk i gave. Bilder tatt med tillatelse.

Bilde meg meg og Hege Nilsen/ styret til NFSS og Bernt Barstad som har vært med helt siden Konferansene startet for 25 år siden.


11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

For meg er du Hellig

Som en del av min kompetanse heving til å bli emosjonsfokusert parterapeut må jeg reise en gang i blandt til Oslo. På en av mine togturer satt eg og skrollet og kom over en nydelig sang laget av Arif

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page